google844845ad3563d3d6.html google-site-verification: google8405d54fd5c448d3.html

Tag en tur i Økologiens Have ved Odder

I den smukke og fredfyldte have i Odder, er der masser at opleve for børnefamilier hele sommeren. Økologiens Have er et dejligt og børnevenligt sted med gode legemuligheder og forskellige dyr (ponyer, æsler, får, geder og kaniner), som godt vil klappes og kløes bag øret. Der er også en hønsegård og mange andre interessante ting at se på for børn. Desuden er der en stor sandkasse, klatreting, pilehytter og god plads til at gå på eventyr. Haven er et godt sted at lege sammen. Forskellige udendørsspil kan hentes i cafeen.

Alle tirsdage i perioden 2. juli – 6. august er der således mulighed for at få en trækketur på æsel eller pony for 5 kr. pr. tur. Og alle torsdag i perioden 4. juli – 8. august er der mulighed for at lave frokost over bål. Pris 40 kr. pr. person for råvarer og bål.

Gå inde på deres hjemmeside og læs mere om haven og sommerens aktiviteter her.

Den Økologiske Have har gennem 20 år formidlet om miljø og økologi til haveejere, anlægsgartnere, landbrug og industrivirksomheder. Alt sammen på et naturvidenskabeligt grundlag. Den Økologiske Have, Økologisk Landsforening og FDB har indledt et samarbejde således, at den store besøgshave fungerer som “Økologisk Skolegård”. Det betyder, at skoleklasser kan komme på besøg som et led i et undervisningsforløb om økologi. Undervisningsmaterialet er lavet af Økologisk Landsforening og Danmarks Pædagogiske Universitet og kan downloades gratis på Økologisk Landsforenings hjemmeside.

 

Ingen kommentarer til “Tag en tur i Økologiens Have ved Odder”

You must be logged in to post a comment.