google844845ad3563d3d6.html google-site-verification: google8405d54fd5c448d3.html

Kontakt os og find vej

 

Ring eller skriv til os

Kontakt Natur for Alle ved at skrive en mail til sol@naturforalle.dk eller ringe på telefon 51 24 07 52. Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, forslag, input eller andet, der efter din mening kan være relevant for Natur for Alle.

 

Medarbejdere ved Natur for Alle

uffedamm 24x24mm

 

Uffe Damm

Koordinator for natur og udeliv i Område Horsensvej

 

 

Profilbillede 2014

 

Louise Aaholm

Kommunikationsmedarbejder nogle timer om ugen

(på barsel fra 18. august 2016)

 

 

Her finder du Natur for Alle

Natur for Alle har base ved Peter Sabroes Minde i Hørhaven, Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg. Hørhaven ligger kun 5 kilometer fra Aarhus centrum. Adressen er Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg. Klik på kortet for at finde vej via Google Maps.

Natur for Alles adresse

 

Du kan tage bus 18 til Hørhaven. Den stopper ved Ildervej – et busstop, der ligger meget tæt på Hørhaven.

Når du er stået af, skal du bare følge Hørhavevej helt ned til enden af vejen (det går ned ad bakke). I T-krydset for enden af vejen skal du gå til venstre og derefter dreje til højre op ad en grusvej. Det første du kan se er en lille parkeringsplads og bygningen Peter Sabroes Minde. Du står nu i Hørhaven med græs, skov og strand på ét og samme sted!

 

 

Find vej i Hørhaven

Vi har lavet et kort over Hørhaven, hvor vi har markeret, hvor der er bålpladser, sheltere, toiletfaciliteter og vand og meget, meget mere. Måske kan det hjælpe dig til at få et overblik over området.

Overblik over Hørhaven