google844845ad3563d3d6.html google-site-verification: google8405d54fd5c448d3.html

Booking

Vuggestuer, børnehaver, dagplejere, skoler, SFO’er og klubber i Område Horsensvej kan booke Peter Sabroes Minde og bålhytten i Tranbjerg.

Bålhytten i Tranbjerg

I Tranbjerg har vi været så heldige at få en fin bålhytte. Den er opført ved den nye skov nær rensningsanlægget ved Tranbjerg Sø – og den bliver brugt meget af børn og medarbejdere fra Tranbjerg.

Den nyopførte bålhytte drives som en del af Naturcenter Tranbjerg, hvor Henning B. Jokumsen er daglig leder. Bålhytten kan reserveres af alle i Område Horsensvej ved at kontakte Henning B. Jokumsen på 24 61 00 10. Det er muligt at købe brænde til bålet hos Naturcenter Tranbjerg.

Her kan du læse mere om Naturcenter Tranbjerg

 

Peter Sabroes Minde

Område Horsensvej råder over Peter Sabroes Mindes hovedbygning tirsdage om aftenen og fredage i dagtimerne. Det betyder, at vuggestuer, børnehaver, dagplejere, skoler, SFO’er og klubber i Område Horsensvej kan booke bygningen i følgende tidsrum:

Tirsdage fra klokken 15.00 til 21.00
Fredage fra klokken 09.00 til 15.00

Børnehavegruppen fra Børnehuset Jægergårdsgade (fra Frederiksbjerg Dagtilbud) bruger Peter Sabroes Minde og området omkring bygningen i dagtimerne hver uge fra mandag til torsdag.

Du kan læse mere om bygningerne og lejeforhold her

Hvis du vil booke Peter Sabroes Minde i et af de ovennævnte tidsrum, kan du kontakte Uffe Damm på telefon 51 24 07 52.

Ønsker du at booke Peter Sabroes Minde på andre tidspunkter, så kontakt DUI-LEG og VIRKE her